Energiewerk

In 2006 kwam ik in aanraking met een zeer inspirerende folder over Magnified Healing®. De titel maar nog veel meer de inhoud sprak mij aan en ik besloot een workshop te gaan volgen. Hier heb ik opnieuw mogen ontdekken dat er veel is om dankbaar voor te zijn en dat Liefde altijd begint bij jezelf. Want alleen vanuit een liefdevolle bron is het mogelijk om te delen


Wat is Magnified Healing®

Magnified Healing®is een zeer oud healingsysteem dat eerder alleen werd gebruikt in de hogere dimensies door de Verlichte Meesters en is afkomstig uit de hoogste Bron. Het is een energetische vorm van healing afkomstig uit de 5e  dimensie. In 1992 is Magnified Healing® door Vrouwe Meester Kwan Yin geïntroduceerd op aarde. Zij heeft deze healingmethode onder speciale dispensatie mogen doorgeven aan Gisele King en Kathleen Anderson. Het is een liefdevolle, zachte en toch krachtige energie. Kwan Yin staat bekend als de Godin van Genade, Mededogen en Vergeving.


In 2011 kwam ik in aanraking met Signature Cell Healing.


Wat is Signature Cell Healing

Opnieuw  een heel bijzondere, zachte, liefdevolle, warme en krachtige energie. Eind jaren 90 werd Fred Sterling uitgenodigd door Meester Kyrael om voor hem te gaan channelen. Kyrael vroeg hem zijn medium te worden. In de SCH werk je met de pijnappelklier en via de God’s cel. De eerste God’s cel (Meestercel) heeft het volledige Goddelijk geheugen in zich en dat is de plek waar de pijnappelklier zit. De Goddelijke staat van perfectie wordt weer aangewakkerd wanneer je werkt met de Prana energie/de Goddelijke Liefdesenergie op de pijnappelklier, waardoor een lichaam zich weer perfect gaat gedragen.

Wat is het mooi dat je met deze gereedschappen in handen veel voor jezelf en je naaste kunt betekenen. Erg handig in je EHBO-doos!

Dit zijn korte omschrijvingen. Wil je graag meer lezen? Kijk even bij de links en je vindt vast de informatie die je zoekt.