Mijn Passie

Mijn naam is Marijke en samen met mijn man en kinderen, een hond en twee katten, vormen wij een fijn gezin, een warm ‘thuis’. Eerst wil ik mijn dank uitspreken naar de drie liefdevolle mannen voor de tijd en hun eindeloze geduld bij het helpen creëren van deze website. Mijn wensen waren vaak wat groter dan de beschikbare mogelijkheden.

Jongens Dank Je Wel!

Graag wil ik vertellen wat mij geïnspireerd heeft bij de keuze van de logo’s op mijn site.


Lotusbloem

Ik voel me sterk verbonden met de lotusbloem. Wat mij intrigeert is het groei proces van deze prachtige bloem. Zij verankerd haar wortels in de modder en van daaruit groeit ze (met een hele lange steel) omhoog door het water naar het Licht. Ook wij als mens groeien vanuit een onbewust leven (wortels in de modder) via ons levenspad (de lange steel) naar het bewustzijn (de geopende lotusbloem). De roze lotusbloem staat symbool voor de ware ziel van een individu en staat voor puurheid.
In haar hoogste bloei vertegenwoordigt de lotus het zuiver spirituele. Het is tevens symbool van schepping. Ook is de 5-bladige lotus het symbool van de Magnified Healing (zie energiewerk). Bij alles wat er mag ontstaan is een open en liefdevol hart onmisbaar, vandaar mijn keus om het hart midden in deze lotusbloem te plaatsen.

Ik heb mijn website onderstaande omschrijving gegeven:
Met Hart En Ziel Creëren. 


Duiven

Voor mij is de duif het symbool van Vrijheid en Vrede. De opdracht die wij als mensen in deze tijd mogen realiseren is: Eénheid en Liefde handen en voeten geven (zaaien eigenlijk). Deze 2 duiven zijn samen onderweg naar het Hart/ de Kern om vanuit deze Harts-verbinding als ÉÉN verder te gaan. Samen delen, Samen reizen, samen ontdekken, m.a.w. Samen ZIJN!


Levensboom

De levensboom is een mooi voorbeeld om te laten zien hoe één enkel zaadje kan uitgroeien tot een prachtige boom wanneer zij zich voedt met positieve, energierijke stoffen. Wanneer wij in staat zijn te luisteren naar ons Hart en van daaruit onze weg en voeding kiezen, kunnen ook wij groeien en worden zoals we bedoeld zijn te Zijn.


Ik ben

Geweldig dankbaar dat ik juist in deze bijzondere tijd op Moeder Aarde rond
loop. De overweldigende manifestatie van bijzondere energieën, die nu ge voeld mogen worden, alle onrecht dat aan het licht mag komen en de kleine wondertjes die gezien mogen worden wanneer we daarvoor openstaan. Ik voel me een gezegend en rijk mens.
Veel is er gebeurd en heel vaak erg ingrijpend, maar er zijn vele mooie dingen voor in de plaats gekomen. Liefde, Bewustwording, Innerlijke groei, Dank baarheid, Vertrouwen en Overgave. Met grote verwondering probeer ik te kijken naar wat ‘IS’ en niet naar wat ooit was. Bij het tot stand komen van mijn wastekeningen zijn dit de ingrediënten die het eindresultaat bepalen. Met Hart en Ziel creëren is de omschrijving van mijn website en mijn wens is dat het vele harten mag raken. Wanneer ik mijn ‘reis’ mag afsluiten wens ik net zo mooi te hebben gebloeid als ‘mijn’ lotusbloem. Een af en toe heftig traject, maar wel met een schitterend mooi resultaat!


In Liefdevolle Verbinding,

Namasté